Bekijk onze kijkwoning
< Terug naar het overzicht

De samenwerking met Vandersanden: ‘We geloofden van bij de start in het concept van KEPLER”

De samenwerking tussen KEPLER en Vandersanden brengt twee sterke spelers in de bouwsector samen, elk met een eigen visie en expertise. Met innovatieve producten zoals industriële steenstrips en hoogwaardige lijm, heeft Vandersanden oplossingen in huis die perfect aansluiten bij de baanbrekende aanpak van KEPLER. Steven Vandeurzen, Operations Manager Industrial clients bij Vandersanden vertelt er graag meer over.

Steven: “Vandersanden is een familiebedrijf met meer dan 100 jaar ervaring. Het spreekt voor zich dat onze waarden zijn ingebakken in ons DNA. KEPLER mag dan wel een jonge speler binnen de bouwsector zijn, ze vinden dezelfde principes belangrijk. Onze match stond dus in de sterrren geschreven, want zowel KEPLER als wij, Vandersanden, willen het huidige landschap omgooien met innovatieve en duurzame oplossingen.”

 

Een perfecte bouwmatch

 

“Vandersanden levert steevast industriële steenstrips en hoogwaardige lijm aan KEPLER. En dat is exact wat zij nodig hebben om met hun verticaal geïntegreerde bouwproces betaalbare en kwalitatieve KEPLER-woningen op te leveren.”

“Hoewel onze samenwerking nog vrij recent is, loopt alles gesmeerd. Af en toe merken we hier dat we een versnelling hoger moeten schakelen om tijdig te leveren, zodat we KEPLER niet vertragen. Maar we zijn ons bewust dat we kunnen leren van elkaar, en op die manier samen kunnen groeien. Onze open en directe communicatie is misschien wel de sleutel van dat succes. We willen in de toekomst dus nog vaak de handen in elkaar slaan om de traditionele bouwsector te tonen dat het anders, innovatiever en duurzamer kan. ”

Duurzaam en een mooie gevel

 

Potentiële kopers kunnen dus op beide oren slapen. KEPLERs bouwmethode in combinatie met de steenstrips van Vandersanden garandeert je dat je woning niet alleen duurzaam en energiezuinig is, maar er ook goed uitziet.

Kijk hieronder naar de video over de samenwerking met Vandersanden.

Accepteer het gebruik van marketingcookies om deze video te bekijken.

Benieuwd naar de meest energiezuinige woningen op de markt?

Check onze nieuwbouwprojecten in Houthulst, Opwijk, Boutersem, Duffel, Lummen, Bilzen, Galmaarden, Maaseik … Of kom langs in onze kijkwoning, waar we je met veel plezier rondleiden. Contacteer ons voor meer info.

De KEPLER-woning in het echt ontdekken?

Bezoek onze kijkwoning en ervaar zelf hoe we comfort en innovatie combineren. Plan vandaag nog je bezoek en laat je verrassen door onze duurzame woonoplossingen.
Bezoek onze kijkwoning